Ratkaisu käyttäjän ongelmaan

Aloitetaan heittämällä liiketoimintasuunnitelma roskiin, jos sellainen on ollut mielessä tai paperilla! Nykypäivänä jokaisen käden ulottuvilla on kasvava joukko työkaluja joilla on mahdollista lähteä liikkeelle lähes ilman alkupääomaa kokeilemalla ja parantamalla. Keskiössä on asiakkaan tai käyttäjän ongelmaan oleva ratkaisu joka voidaan tarjota käyttäjälle hänen kokemalla pienemmällä rahallisella arvolla kuin ongelmasta koituu.

Ongelma: ”Sosiaalinen media aiheuttaa nuorille ongelmia ja sieltä on nähtävissä sisältöä joka ei ole nuorille silmille. Kuitenkin ”kaikki” käyttävät esimerkiksi Instagramia ja siellä on myös paljon hyödyllistä ja kehittävää sisältöä”

Erinomaista nopeaa ja tehokasta ongelmanratkaisutapaa ovat edistäneet ja tehneet Jake Knapp yhdessä John Zeratsky and the GV design tiimin kanssa: https://www.thesprintbook.com/

Ongelman ratkaisemiseksi lähden suunnittelemaan ratkaisua käyttämällä yllä mainitun kirjan menetelmiä niin että lopputuloksena on ratkaisuehdotus siihen mikä olisi tuotteen näkökulmasta erinomainen ratkaisu ongelmaan.