Haaste ja visio

Jotta on mahdollista aloittaa suunnittelusprintti, tulisi olla ratkaistava haaste valmiina. Suunnittelusprinttiä voidaan käyttää hyvin eri kokoisten haasteiden työstämiseksi. Mitä suurempi projekti, sitä enemmän luottamusta tekemiseen suunnittelusprintti antaa. Erityisesti seuraavissa tilanteissa siitä on korvaamaton apu:

  1. Korkeat panokset: Valittavilla ratkaisuilla tai haasteella on suuri rahallinen vaikutus
  2. Ei riittävästi aikaa: Deadline on tiukka markkinoille tulon tai esimerkiksi lainsäädännön vuoksi
  3. Jumissa: Ei ole selkeää miten tekeminen tai projekti olisi syytä aloittaa tai riittävää momentumia on vaikea saada aikaan

Haaste ja visio: Myös nuorempien käyttäjien olisi mahdollista käyttää Instagramia ilman sen tuomia haittavaikutuksia ja nähdä mielekästä sisältöä, kuulua porukkaan ja tietää mitä lähipiirissä tapahtuu.